vineri, 6 august 2010

Largeste Imparatia!

-„Si marturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viata vesnica, si aceasta viata este în Fiul Sau. Cine are pe Fiul, are viata; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viata.” 1 Ioan 5: 11-12-

Sa crezi ca Domnul Isus a înviat din morti pentru a te salva de pacate îti aduce nult mai multe binecuvîntari, nu numai siguranta ca ai un loc în Rai.

1 Ioan 5: 12 spune: „Cine are pe Fiul, are viata; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viata”. Acest verset ne spune de fapt ca viata vesnica reprezinta mai mult decît o casa în cer în care vom ajunge atunci cînd vom muri. Viata vesnica înseamna ca ai viata chiar cum…azi.

Cu toate acestea, si aceasta e partea cea mai trista, atît de multi oameni nu pot spune ca au viata.

Da, ei fac lucruri caracteristice unei vieti obisnuite: merg la cinematograf, merg la salile de bowling, fac sport, citesc carti, merg la mall, asculta muzica ..... Aceste lucruri le fac însa ca o distractie trecatoare, sau pentru întretzinerea fizica, dar interiorul lor este gol. Un gol care nu pare sa se umple niciodata.

Gîndeste-te la o persoana care are nevoie sa auda despre Domnul Isus Hristos si despre viata pe care El o da, care poate sa aduca împlinire launtrica. Scrie în agenda ta numele acestei persoane.

Si apoi stabileste ce poti face în aceasta saptamîna pentru a împartasi cu aceasta persoana Vestea buna a Evangheliei , punînd în practica tot ceea ce Duhul Sfînt te va îndruma.

LUMEA TA ESTE PLINA DE OAMENI ALE CAROR VIETI SÎNT GOALE. TU AI NADEJDEA DE CARE EI AU NEVOIE. DE ACEEA SPUNE-LE-O SI LOR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu