sâmbătă, 5 iunie 2010

Neascultarea atrage consecintele

-„Asa vorbeste Domnul ostirilor, Dumnezeul lui Israel: "Iata, voi aduce peste cetatea aceasta si peste toate cetatile care tin de ea, toate nenorocirile pe care i le-am vestit mai dinainte, pentru ca si-au întepenit gîtul ca sa n-asculte cuvintele Mele."” Ieremia 19: 15 -

Cîte sanse primesti în viata?
Si tu si eu am fost nascuti în pacat. Cu alte cuvinte, ne-am început umblarea în aceasta lume într-o stare de rebeliune fata de Dumnezeu. Adevarul dureros este ca multi dintre noi alegem sa continuam sa traim în aceasta stare toata viata.

În versetul de astazi, citim cum Dumnezeu anunta judecata pentru cei ce continua sa îi refuze chemarea…

Da, Domnul ofera dragostea, mila si slava Sa, mereu si mereu. Vine însa un timp cînd, dupa ce ai refuzat în repetate rînduri cercetarea lui Dumnezeu, El îsi va retrage mila si îndurarea Sa fata de tine, si atunci inima ta se va împietri.

Da, se poate ca sa refuzi de atît de multe ori dragostea lui Dumnezeu, încît sa ajungi pe un drum al pierzării, fara întoarcere!

Biblia ne vorbeste astfel: „Duhul Meu nu va ramîne pururea în om”. Va amintiti ca Domnul Isus a plîns atunci cînd a privit orasul Ierusalim, pentru ca stia că locuitorii lui au pornit pe un drum care îi ducea spre distrugere si ruina. De aceea plin de durere a marturisit: „Ierusalime, Ierusalime, care omori pe prooroci si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine; de cît ori am vrut sa strîng pe fiii tai, cum îsi strînge gaina puii sub aripi, si n-ati vrut!”

Ce gînd înspamîntator! Nu permite sa ti se întîmple si tie acelasi lucru!

DACA NU AI LUAT ÎNCA ACEASTA DECIZIE, ACCEPTA ASTAZI HARUL LUI DUMNEZEU, ÎNAINTE DE A FI PREA TÎRZIU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu