luni, 12 aprilie 2010

"Hristos in voi - nadejdea slavei!"

-„El S-a sculat, a certat vîntul, si a zis marii: "Taci! Fara gura!" Vîntul a stat, si s-a facut o liniste mare. Apoi le-a zis: "Pentru ce sînteti asa de fricosi? Tot n-aveti credinta?" I-a apucat o mare frica, si ziceau unii catre altii: "Cine este acesta de Îl asculta chiar si vîntul si marea?"” Marcu 4: 39-41
-

Stiai ca Isus cel ce a linistit furtuna este acelasi Isus care vrea sa faca un miracol si în viata ta? Da, lucrul acesta este adevarat! Pentru ca esti copilul Sau, Domnul Isus vrea sa atinga si viata ta cu puterea Sa.

Se poate sa gîndesti în felul urmator: „Stii pastore, miracolele au fost rezervate pentru alti oameni, pentru cei mai religiosi decît mine. Tu nu stii ce dezastru e viata mea!”

Stii ceva? Cred ca si apostolul Pavel a crezut acelasi lucru cînd Domnul Isus l-a salvat. Vreau sa spun ca el a fost complice la uciderea crestinilor! Dar ce sa mai spunem de Simon Petru? Îmi imaginez ca el a ajuns sa creada ca niciun miracol nu mai era posibil în viata sa dupa ce s-a lepadat de Domnul Isus de trei ori…

Cu toate aceste fapte, Domnul Isus s-a atins de vietile celor doi ucenici..El i-a izbavit si a facut ceea ce parea „imposibil” pentru ei.

Domnul Isus Hristos poate face imposibilul pentru oricine. De fapt, chiar El a spus în Luca 1: 37: „Caci niciun cuvînt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.”

Crestine, daca astazi simti ca pacatul tau te-a cuprins mai puternic decît puterea Domnului, te înseli! Apostolul Pavel spune în Romani 8: 38-39: „Caci sînt bine încredintat ca nici moartea, nici viata, nici îngerii, nici stapînirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înaltimea, nici adîncimea, nicio alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru.”

Nimic nu te poate desparti de atingerea plina de putere a lui Dumnezeu. Tot ceea ce ai nevoie este sa ai credinta si sa te rogi: „Doamne Isuse, vreau sa renunt la pacatul meu. Vreau sa simt puterea atingerii Tale si în viata mea.”

Indiferent de problemele pe care le traiesti azi, vreau sa te încurajez sa cauti puterea Domnului Isus în viata ta, fiindca El asteapta sa se întîlneasca cu tine exact acolo unde esti.


PACATUL TAU NU POATE FI MAI PUTERNIC DECÎT ATINGEREA DOMNULUI ISUS HRISTOS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu