sâmbătă, 24 aprilie 2010

25 Aprilie: Ziua evanghelizării pe Internet.

Christian Newswire menționează faptul că biserici din lumea întreagă vor participa la „Ziua evanghelizării pe Internet” de duminica asta.
Premergător acestui eveniment, o biserică baptistă anunță ceea ce se numește primul model de biserică „îmbinată”, blended-model. City Church, anunță lansarea oficială de biserici pe 10 Octombrie în 100 de orașe din Carolina de Sud, Carolina de Nord și Virginia.
„Sunt multe slujiri frumoase și comunități creștine online” a spus pastorul senior al Bisericii City Church, Jamie Osborne, „însă nu știu dacă vreo biserică a încercat vreodată să lanseze, să inaugureze în 100 de orașe simultan.” Osborne spune că acest lucru reprezintă un efort de a conecta cultura cu biserica.
Ultimii 15 ani au schimbat lumea noastră pentru totdeauna, a specificat Tony Whitteker, coordonatorul evenimentului „Ziua evanghelizării pe Internet”.
“Acum cinci sute de ani, lideri precum John Wesley au condus o revoluție conducând biserica în afara zidurilor sale, acolo unde sunt oamenii. Noi facem același lucru. Se întâmplă însă că internetul este locul unde sunt oamenii,” declara Osborne.
Media digitala a transformat felul în care comunicăm, ne comportăm și chiar gândim. Dacă Facebook ar fi o țară, ar avea a patra populație ca număr de locuitori din lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu